Uppdatering av policyn om olämpligt innehåll (mars 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads policy om olämpligt innehåll uppdateras i mars 2019 för att förtydliga att Google inte tillåter innehåll som hotar eller förespråkar fysiskt eller psykiskt skadande. Vi lägger också till ytterligare exempel i policyn.

(upplagt i mars 2019)