Uppdatering av policyn för övriga begränsade verksamheter (oktober 2018)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Som vi tidigare har meddelat uppdaterar Google policyn för övriga begränsade verksamheter för att förbjuda marknadsföring av teknisk support från tredjepartsleverantörer för maskin- och programvaruprodukter och -tjänster för konsumenter.

Exempel på tjänster som inte får marknadsföras enligt denna policy innefattar fjärr-, online- och offlinebaserad teknisk support, som felsökning, konto- och lösenordssupport samt konfigurering av programvara, från tredjepartsleverantörer.

(Upplagt i september 2018)