Uppdaterade begränsningar gällande annonser för tredjepartsleverantörer av teknisk support (augusti 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

På grund av en ökning av vilseledande annonsupplevelser från tredjepartsleverantörer av teknisk support har Google globalt börjat att begränsa annonser i den här kategorin.

Under de kommande månaderna ska vi ta fram ett verifieringsprogram som säkerställer att endast berättigade tredjepartsleverantörer av teknisk support har tillgång till vår plattform. Till dess påverkas alla annonsörer som marknadsför teknisk support från tredje part av denna ändring, då inga annonser för teknisk support från tredje part tillåts.

(Upplagt i augusti 2018)