Uppdatering av kraven på framhävda Shopping-annonser (oktober 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Från och med 1 oktober 2018 får varken sidhuvudsbilder eller utökade bilder i framhävda Shopping-annonser innehålla överlagrade logotyper eller slogans, eller någon annan överlagrad text. Policyn för krav på framhävda Shopping-annonser uppdateras så att den återspeglar ändringen.

(Upplagt i augusti 2018)