Uppdatering av policyn för spel och spelande (juli 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Från och med den 16 juli 2018 är det endast tillåtet för statliga lotterier med uppskjuten dragning att visa hasardspelsrelaterade annonser i Italien. När policyn träder i kraft uppdateras sidan med policyn för spel och spelande.

(Upplagt i juli 2018)