Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (maj 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Från och med den 10 maj 2018 tillåts annonser som rör den irländska folkomröstningen den 25 maj endast om de härrör från den oberoende folkomröstningskommissionen (Referendum Commission). Denna ändring gäller Irland. Aviseringar kommer att skickas till berörda annonsörer och sidan om policyn för politiskt innehåll uppdateras den 10 maj.

(upplagt i maj 2018)