Uppdateringar i policyn om farliga produkter eller tjänster (juni 2018)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I juni 2018 uppdateras Google Ads policy om farliga produkter eller tjänster. Efter policyuppdateringen är det inte tillåtet att annonsera om reservdelar som förbättrar ett handeldvapens funktion. Dessutom tillåter vi inte längre annonsering om instruktionsmaterial för montering, förbättring eller införskaffande av föremål som omfattas av vår vapenpolicy, däribland guider, programvara eller utrustning som marknadsförs för 3D-utskrifter av vapen, ammunition, sprängämnen och vapendelar.

Detaljerad information kommer att finnas på sidan Farliga produkter eller tjänster när policyn uppdateras i juni.

(upplagt i maj 2018)