Uppdateringar i policyn om farliga produkter eller tjänster (juni 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I juni 2018 uppdateras Google Ads policy om farliga produkter eller tjänster. Efter policyuppdateringen är det inte tillåtet att annonsera om reservdelar som förbättrar ett handeldvapens funktion. Dessutom tillåter vi inte längre annonsering om instruktionsmaterial för montering, förbättring eller införskaffande av föremål som omfattas av vår vapenpolicy, däribland guider, programvara eller utrustning som marknadsförs för 3D-utskrifter av vapen, ammunition, sprängämnen och vapendelar.

Detaljerad information kommer att finnas på sidan Farliga produkter eller tjänster när policyn uppdateras i juni.

(upplagt i maj 2018)