Alkohol i Litauen (december 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om alkohol för annonsvisning i Litauen ändras i december 2017. Alkoholrelaterade annonser kommer inte längre att visas i Litauen. Policybeskrivningen kommer att uppdateras så att den återspeglar ändringen.

(Publicerat i oktober 2017)