Omorganisering av policyer för annonstext (november 2017)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I november 2017 döper vi om och omorganiserar några av våra policyer för annonstext i Google Ads. Detta för att öka läsbarheten och göra dem lättare att förstå. De uppdaterade policynamnen används därefter i alla policyåtgärder och all motsvarande information till Google Ads-annonsörer. Observera att de här ändringarna inte påverkar vad som för närvarande begränsas eller förbjuds.

Exempel på ändringar

Våra policyer som beskriver användningen av mellanslag och telefonnummer i annonstext ligger för närvarande under policykategorin Stil och stavning. Dessa får egna policykategorier efter omorganiseringen så att det blir lättare för annonsörer att felsöka annonser som inte blivit godkända.

(Publicerat i oktober 2017)