Sjuk- och hälsovård: nätapotek i Danmark (september 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads policy för sjuk- och hälsovård ändras i september 2017 så att nätapotek får marknadsföras i Danmark, under förutsättning att annonserna följer lokala lagar. När den nya policyn träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för att återspegla ändringen.

(Upplagt i augusti 2017)