Policyuppdatering annonser om alkohol (feb 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Vår alkoholpolicy ändras i februari 2017. Vi tillåter då att annonser om alkohol visas i Display-nätverket i vissa länder. Utgivare måste aktivt välja att visa detta innehåll.

(Upplagt i februari 2017)