Övriga begränsade verksamheter (feb 2017)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Som en del av ett betaprogram inför Google Ads i februari 2017 verifieringskontroller för låssmeder och rörmokare (samt mellanhänder för sådana tjänster) som inriktar sina annonser på Los Angeles. När den nya policyn har trätt i kraft uppdateras policyn för övriga begränsade verksamheter så att den återspeglar denna ändring under den tid som betaprogrammet pågår.

(Upplagt i januari 2017)