Uppdateringar i vår policy om insamling och användning av data i anpassade annonser

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I början av oktober 2016 uppdaterar vi vår policy om insamling och användning av data i anpassade annonser. Policyn blir tydligare än tidigare mot användning av remarketinglistor som är inriktade på allt för smala målgrupper.

Upplagt i oktober 2016