Sjukvårdsinnehåll kopplat till hiv-test för hemmabruk (september 2016)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om hiv-test för hemmabruk ändras i september 2016. Policyn ändras så att marknadsföring av hiv-test för hemmabruk tillåts i Frankrike, Nederländerna och Storbritannien enligt lokala föreskrifter. När den nya policyn träder i kraft uppdateras beskrivningen av policyn för sjukvård och läkemedel så att den återspeglar ändringen.

(Upplagt i augusti 2016)