Appannonser: Ändrade policykrav för appar

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Med början under de närmaste månaderna måste mobilappar som använder annonsformat som appkampanjannonser och interaktiva appannonser följa våra annonseringspolicyer. Det innebär att inte bara annonserna utan också apparna som marknadsförs eller djuplänkas måste följa policyerna. Innehåll som appinstallationssida, välkomstskärmar, ansvarsfriskrivningar, startskärm och djuplänkade sidor från annonser måste följa våra annonseringspolicyer. Annonser om appar som inte följer våra policyer avvisas och upphör att visas.

(upplagt i maj 2016)