Appannonser: Ändrade policykrav för appar

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Med början under de närmaste månaderna måste mobilappar som använder annonsformat som appkampanjannonser och interaktiva appannonser följa våra annonseringspolicyer. Det innebär att inte bara annonserna utan också apparna som marknadsförs eller djuplänkas måste följa policyerna. Innehåll som appinstallationssida, välkomstskärmar, ansvarsfriskrivningar, startskärm och djuplänkade sidor från annonser måste följa våra annonseringspolicyer. Annonser om appar som inte följer våra policyer avvisas och upphör att visas.

(upplagt i maj 2016)