Policy för remarketinglistor för sökannonser (RLSA)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för remarketinglistor för sökannonser (RLSA) lanseras i juli. Policyn förbjuder användning av data från tredje part för RLSA och förklarar hur annonsörer får dela remarketinglistor i söknätverket. Policyn gäller bara för annonsörer som använder RLSA. Om du är en annonsör som använder RLSA gäller policyn utöver de krav som beskrivs i Policy för annonsering baserad på intressen och plats. Om du hanterar kampanjer åt klienter som använder RLSA gäller den här policyn även utöver Googles tredjepartspolicy. Ändringen gäller alla länder.

(Upplagt i juli 2015)