Oansvarig insamling och användning av data: samtycke från användare i EU

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om oansvarig insamling och användning av data ändras i juli 2015 för att förtydliga hur vi ställer oss till kampanjer som bryter mot vår policy om samtycke till cookies från användare i EU (upplagt juli 2015).