Hälso- och sjukvård samt läkemedel: rekrytering till kliniska försök i Asien och Stillahavsområdet

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om hälso- och sjukvård kommer att ändras i juni 2015. Policyn ändras för att tillåta rekrytering till kliniska försök enligt lokal lagstiftning i Kina, Taiwan, Japan, Korea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Thailand, Vietnam och Filippinerna. När den nya policyn träder i kraft uppdateras beskrivningen av policyn för hälso- och sjukvård samt läkemedel så att den återspeglar ändringen. (Upplagt i juni 2015)