Finansiella tjänster – Ryssland

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om finansiella tjänster ändras i maj 2015. Vi förtydligar kraven på annonser för finansiella tjänster med inriktning på Ryssland.

Från maj 2015 uppdaterar vi policyn för att återspegla följande krav på företag som marknadsför finansiella tjänster och produkter i Ryssland.

• Annonsörer måste ha en giltig licens eller vara registrerade hos relevant rysk myndighet.
  • En giltig motsvarande licens och/eller giltigt registreringsnummer måste visas på alla målsidor.
  • Varumärket eller det registrerade namnet på den licensierade och/eller registrerade leverantören av finansiella tjänster måste finnas i allt annonsmaterial.

Google kräver att annonsörer uppfyller alla tillämpliga lagar och förordningar i alla länder där deras annonser visas. Vår policy angående finansiella tjänster uppdateras för att återspegla de här kraven för Ryssland.

(upplagt den 11 maj 2015)