Krav på redaktionellt och professionellt innehåll och Vilseledande information om person, produkt eller tjänst

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads policyer angående Krav på redaktionellt och professionellt innehåll och Vilseledande information om person, produkt eller tjänst kommer att revideras i juni 2015 för att förtydliga vår hållning gentemot annonser som är otydliga med vilken produkt, tjänst eller vilket företag som marknadsförs samt erbjudanden som vilseleder eller lurar användaren att interagera med dem.

Efter förtydligandet kommer policybeskrivningarna (Krav på redaktionellt och professionellt innehåll och Vilseledande information om person, produkt eller tjänst) att uppdateras för att avspegla riktlinjerna.

(upplagt i maj 2015)