Sjukvård och läkemedel – termer som har med receptbelagda läkemedel att göra

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om sjukvård ändras i oktober 2014. Vi ändrar policyn för att tillåta följande, i begränsad omfattning och där det tillåts enligt lokal lagstiftning: användning av termer som har med receptbelagda läkemedel att göra i annonstext, på målsidor och i sökord. Detta gäller kampanjer om folkhälsa och säkerhet från myndigheter eller väletablerade välgörenhetsorganisationer som arbetar hälsofrämjande. När den nya policyn träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för att återspegla ändringen.
(Upplagt i oktober 2014)