Viktig information! Nya Google Ads-policycentret lanseras i dag

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I dag lanserar vi ett nytt och förbättrat Google Ads-policycenter.

Vad det betyder för dig: De flesta annonsörer som uppfyller våra nuvarande policyer kommer också att uppfylla kraven i de nya policyerna. Se till att dina annonser kan fortsätta visas, genom att bekanta dig med de nya policyerna och kontrollera att dina annonser, din webbplats och din verksamhet uppfyller kraven.

Därför har vi infört ändringarna: Vi vill göra våra Google Ads-policyer mer lättbegripliga, lättillgängliga och engagerande för både annonsörer och användare. Vi hoppas att ändringarna ger dig en tydligare bild av vad som är viktigt för Google och varför.

Mer information om ändringarna finns i vårt tillkännagivande från juni.