Hälso- och sjukvård och läkemedel – Ryssland

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads policy om hälso- och sjukvård och läkemedel kommer att ändras kring början av mars 2014. Policyn ändras så att marknadsföring av medicinska tjänster förbjuds i Ryssland. Vi har fattat detta beslut till följd av ändringar i rysk lagstiftning. När den nya policyn har trätt i kraft kommer policysidan att uppdateras så att den återspeglar ändringen.
(Publicerat i februari)