Arbitrage

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för arbitrage kommer att uppdateras under januari 2014. Policyn uppdateras för att ge ytterligare information om våra riktlinjer avseende mobilwebbplatser och webbplatser som renderas på mobila enheter. Ändringen innebär att policybeskrivningen uppdateras med bildexempel som förtydligar när mobilwebbplatser anses innehålla överdrivet mycket annonser som strider mot policyn. Ändringen gäller alla länder. Vi uppdaterar policyn för att förbättra användarupplevelsen.
(Upplagt i januari 2014)