Bildannonser – trick-to-click

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för "trick-to-click" i bildannonser kommer att ändras runt den 20 augusti. Policyn ändras för att förbjuda alla svarta, vita eller genomskinliga bakgrundsannonser utan ramar. Ändringen gäller alla länder. Vi har fattat beslutet för att förbättra upplevelsen för både användare och utgivare och för att genomdriva våra policyer på ett enhetligt sätt. Vi kommer att meddela berörda annonsörer.

När den nya policyn har trätt i kraft uppdateras policybeskrivningen så att den återspeglar ändringen.
(Upplagt i augusti 2013)