Bildannonser – trick-to-click

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för "trick-to-click" i bildannonser kommer att ändras runt den 20 augusti. Policyn ändras för att förbjuda alla svarta, vita eller genomskinliga bakgrundsannonser utan ramar. Ändringen gäller alla länder. Vi har fattat beslutet för att förbättra upplevelsen för både användare och utgivare och för att genomdriva våra policyer på ett enhetligt sätt. Vi kommer att meddela berörda annonsörer.

När den nya policyn har trätt i kraft uppdateras policybeskrivningen så att den återspeglar ändringen.
(Upplagt i augusti 2013)