Oklara faktureringsrutiner – WAP-enheter

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om oklara faktureringsrutiner på WAP-enheter har ändrats. Hädanefter kommer kraven för målsidor som är anpassade för WAP-enheter att överensstämma med kraven för sidor för datorer och smartphones (avancerade mobila enheter med kompletta webbläsare). Vid återkommande fakturering eller prenumeration måste informationen om pris och faktureringsperiod åtföljas av en ruta där användaren kan ge sitt samtycke. Som alltid måste båda dessa element placeras tydligt på en väl synlig plats på sidan där användarna uppger sin information. Att ange priser och faktureringsuppgifter i det finstilta på sidan betraktas inte som tydligt för användarna.

Ändringen omfattar alla länder. Vi har tagit detta beslut för att skydda våra användare och tillhandahålla bästa möjliga upplevelse. När den nya policyn har trätt i kraft kommer policyn för oklara faktureringsrutiner att uppdateras på motsvarande sätt.

(Upplagt i juni 2013)