Utrotningshotade arter

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Policyn om utrotningshotade arter kommer att ändras runt den 29 april. Policyn ändras för att förbjuda marknadsföring av elfenben från något djur, inklusive men inte begränsat till elefant, mammut, kaskelot och valross. Ändringen omfattar alla länder. När den nya policyn börjar gälla uppdateras policyn för utrotningshotade arter för att återspegla ändringen.
(Upplagt i april 2013)