Visningsadress

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Policyn för visningsadresser uppdateras i april. Policyn ändras så att det inte är tillåtet att ange IP-adresser i visningsadressfältet. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut för att förbättra användarupplevelsen. När den nya policyn har trätt i kraft uppdateras policybeskrivningen så att den återspeglar ändringen.
(Publicerat den 2 april)