Olagliga produkter och tjänster – immigrationsannonser Taiwan

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om illegala produkter och tjänster kommer att ändras runt mitten av juli 2012. Policyn ändras så att om du vill marknadsföra immigrationstjänster i Taiwan, måste du ange både ett registreringsnummer och ett granskningsbekräftningsnummer från det nationella immigrationsverket i Taiwan på din målsida. Ändringen gäller Taiwan. Vi har fattat detta beslut av juridiska skäl. Vi kommer att meddela berörda annonsörer. När den nya policyn har trätt i kraft uppdateras policybeskrivningen så att den återspeglar ändringen.
(Upplagt den 10 juli 2012)