Dubbelvisning

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Googles policy för dubbelvisning kommer att uppdateras i mitten av maj 2012. Ändringen innebär att vi framhäver viktiga villkor för dubbelvisning för att förhindra att annonsörerna visar annonser för samma eller liknande företag i olika konton som aktiveras av samma eller liknande sökord. Vi har fattat detta beslut för att säkerställa mångfalden hos annonserna på Google. När den ändrade policyn träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 1 maj 2012)