Användarsäkerhet

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om användarsäkerhet kommer att ändras i mitten av april 2012. Policyn uppdateras för att det ska framgå tydligare att vi inte tillåter webbplatser som på falska grunder antyder koppling till en myndighet. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut av juridiska skäl. När ändringen har införts uppdateras policyn om användarsäkerhet så att den speglar ändringen.
(Upplagt den 3 april 2012)