Skräppostmetoder

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för skräppostmetoder kommer att uppdateras i mitten av januari 2012. Vi omorganiserar våra aktuella policyer för annonsskräppost, massmarknadsföring och riktlinjerna för webbansvariga till en enda policy som heter "skräppostmetoder". När policyn tillämpas går vi igenom både dina annonser och webbplatser. Överträdelser kan leda till att din webbplats stängs av och/eller att annonsen inte godkänns. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut för att öka tydligheten kring dessa policyer och för att förbättra efterlevnaden. När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policybeskrivning för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 3 januari 2012)