Hälso- och sjukvård och läkemedel

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för hälso- och sjukvård och läkemedel kommer att ändras i mitten av augusti. Policyn ändras för att förhindra hemliga faderskapstest. Ändringen gäller Tyskland och Storbritannien. Vi kommer att skicka meddelanden till berörda annonsörer. När den nya policyn träder i kraft kommer det landsspecifika avsnittet för Storbritannien och Tyskland att uppdateras för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 23 augusti)