Abort

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads policy som gäller annonsering om aborter och relaterade tjänster uppdateras i mitten av juli för att tillåta dessa annonser i Spanien. Vi tillåter innehåll relaterat till aborter i annonser och på webbplatser där sådana annonser följer lokala regler och standarder. När den nya policyn träder i kraft kommer motsvarande policysida att uppdateras för att återspegla ändringen.

Upplagt den 1 juli 2010