Fyrverkerier – tomtebloss

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om fyrverkerier kommer att ändras i mitten av november 2011. Policyn ändras så att den förbjuder marknadsföring av tomtebloss på målsidor, även om de inte utgör fokus på denna sida. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut av juridiska och driftsmässiga skäl. Vi kommer att skicka meddelanden till berörda annonsörer. När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policybeskrivning för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 26 oktober 2011)