Hälso- och sjukvård och läkemedel – preventivmedel och veneriska sjukdomar

Google Ads-policyn för hälso- och sjukvård och läkemedel kommer att ändras i början av augusti 2011. Policyändringen medför att annonser med marknadsföring av preventivmedel och information om veneriska sjukdomar och HIV kategoriseras som Barnvänligt. Ändringen omfattar de flesta länder. Vi har fattat detta beslut för att den här typen av annonser ska kunna nå ut till fler användare.
(Upplagt den 19 juli, 2011)