Google Ads policycenter: Nytt utseende och layout

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Våra Google Ads-annonseringspolicyer kommer snart att få ett nytt utseende och ny layout. Vi kommer även att ge policyavsnittet i Hjälpcentret till Google Ads policycenter: Krav för att annonsera med Google Ads. Dessa ändringar är baserade på kommentarer vi har fått från annonsörer, och vårt mål är att göra våra policyer tydligare och enklare att hitta för annonsörerna. Dessa ändringar kommer att lanseras på alla språk runt mitten av juli.
(Upplagt den 27 juni 2011)