Akademisk hjälp

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om akademisk hjälp kommer att ändras i början av juli 2011. Den nya policyn tillåter akademisk hjälp som exempeluppsatser och övningstester, så länge dessa inte marknadsförs som fusk. Ändringen omfattar alla länder. När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policybeskrivning för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 21 juni 2011)