Informationsinsamling

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för informationsinsamling ändras den 17 maj 2011. Ändringen omfattar alla länder. Vi fattade det här beslutet för att skydda användarnas personligt identifierbara information. Om användaren uppmanas att ange betalningsinformation, bankkontonummer eller personuppgifter på din webbplats ber vi dig att läsa igenom dessa nya riktlinjer och sedan göra eventuella ändringar så att dina annonser kan fortsätta visas.

• En tydlig och lättåtkomlig redogörelse för hur personlig information kommer att användas innan besökarna skickar in något
  • Alternativ för att välja bort direktkommunikation i ovanstående redogörelse
  • Använd SSL vid insamling av betalningsinformation och personuppgifter

När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policy för informationsinsamling så att den återspeglar ändringen.
(Upplagt den 3 maj 2011)