Webbspam, annonsspam och överträdelser av riktlinjer för webbansvariga

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads policy om webbspam, annonsspam och överträdelser av riktlinjer för webbansvariga kommer att ändras i slutet av februari 2011. Policyerna ändras för att riktlinjerna kring spamrelaterade frågor ska bli enklare. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut för att samordna våra policyer och minska förvirringen bland annonsörer kring policyer som rör spam och webbansvariga. När den nya policyn träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 8 februari 2011)