Abort

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn om abort kommer att ändras i slutet av januari. Policyn ändras för att förbjuda abortverksamhet i Antigua och Barbuda, Aruba, Bahamas, Belize, Bolivia, Caymanöarna, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominica, Dominikanska republiken, Ecuador, El Salvador, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Martinique, Nicaragua, Panama, Paraguay, Saint Barthélemy, St. Kitts och Nevis, St. Lucia, Surinam, Uruguay och Venezuela. Vi har fattat detta beslut av juridiska skäl. Vi kommer att skicka meddelanden till berörda annonsörer. När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policybeskrivning för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 11 januari 2011)