Uppdateringar av verifieringskraven för finansiella tjänster i Förenade kungariket (augusti 2021)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads verifieringskrav för finansiella produkter och tjänster i Förenade kungariket har uppdaterats med en ny undantagskategori för myndigheter.

Från och med den 6 september 2021 får annonsörer som inte har slutfört den uppdaterade verifieringsprocessen inte längre visa annonser om finansiella tjänster av något slag i Förenade kungariket, inräknat att visa annonser för användare i Förenade kungariket som ser ut att söka finansiella tjänster. De flesta annonsörer som motsvarar definitionen för en undantagen myndighet nedan verifieras automatiskt av Google. Om din myndighet motsvarar denna definition men du inte är säker på om den har verifierats eller inte kontaktar du din Google-kontorepresentant för att bekräfta verifieringsstatusen och vid behov begära verifiering.

Information om den nya undantagskategorin:

Undantagna myndigheter: statliga myndigheter eller tillsynsmyndigheter i Förenade kungariket som drivs med .gov.uk-domän, mellanstatliga organisationer som Förenta Nationerna, centralbanker i Förenade kungariket och Europa, Advertising Standards Authority i Förenade kungariket eller rättssubjekt som någon av dessa godkänner enligt denna policy.

(Upplagt den 3 augusti 2021)