Annonser och webbplatser av sexuell natur i Korea

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för annonser/webbplatser av sexuell natur ändrades i slutet av november. Policyn innebär nu att marknadsföring av tjänster/produkter/webbplatser av sexuell natur som t.ex. sexleksaker, potenshöjande medel, dejtingsajter/chattforum med sexuellt tema, specifikt koreanska eskorttjänster som RoomSalon, YoJung, KissRoom och Room for Rest, webbplatser för arbetsförmedling av sexuell natur osv. i Korea förbjuds permanent. Ändringen gäller endast Korea. Vi har tagit detta beslut av olika skäl, bland annat vill vi följa lokala lagar och regler som gäller annonser/webbplatser/produkter av sexuell natur. Riktlinjerna för innehåll av sexuell natur har uppdaterats och innehåller nu ändringen.
(Upplagt den 7 december 2010)