Uppdatering av policyn Övriga begränsade verksamheter (december 2020)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2020 uppdateras Google Ads-policyn Övriga begränsade verksamheter. Policyn gällande försäljning av evenemangsbiljetter uppdateras så att endast annonser från primära biljettleverantörer får annonsera i Frankrike och franska territorier. Vi börjar tillämpa policyuppdateringen den 4 december. Här följer den nya policyn:

Försäljning av evenemangsbiljetter

Försäljare av biljetter till liveevenemang får annonsera om de är kvalificerade. Om du säljer biljetter till liveevenemang eller länkar till webbplatser som säljer sådana biljetter måste du uppfylla särskilda destinationskrav för att få en bekräftelse på kvalificering.

Endast kvalificerade primära biljettleverantörer i Frankrike och franska territorier får sälja evenemangsbiljetter.

Överträdelser av denna policy leder inte till att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av.

Läs igenom denna policyuppdatering och se om några av dina annonser omfattas av policyn. Ta i så fall bort dem före den 4 december.

(Upplagt den 24 november 2020)