Policy om betalda sexuella handlingar (februari 2021)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I februari 2021 uppdateras Google Ads-policyn om barnförbjudet innehåll. Allt förbjudet barnförbjudet innehåll flyttas till policyn om olämpligt innehåll. Vi förbjuder även sugardejting eller sexuella arrangemang där en deltagare förväntas ge pengar, presenter, ekonomiskt stöd, mentorskap eller andra värdefulla förmåner till en annan deltagare.

Vi börjar tillämpa policyuppdateringen 11 februari 2021. Policyn tillämpas fullt ut efter ungefär fem veckor.

Följande kategorier flyttas från policyn om barnförbjudet innehåll till policyn om olämpligt innehåll:

• Sexuellt explicit innehåll
  • Innehåll som visar sexuellt utnyttjande av barn
  • Postorderfruar
  • Vuxenorienterade teman i familjevänligt innehåll

Innehåll som kan tolkas som marknadsföring av sexuella tjänster mot betalning flyttas till den nya kategorin Betalda sexuella handlingar och ett ytterligare exempel läggs till.

Den uppdaterade policyn kommer att vara

Inte tillåtet Innehåll som kan uppfattas som marknadsföring av sexuella tjänster mot betalning

Exempel (inte uttömmande): prostitution, sällskaps- och eskorttjänster, intimmassage och liknande tjänster, webbplatser inriktade på att hitta ”kel-partner”, sugardejting eller sexuella arrangemang där en av deltagarna förväntas erbjuda pengar, gåvor, ekonomiskt stöd, mentorskap eller andra värdefulla förmåner till en annan deltagare

Överträdelser av denna policy leder inte till att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av.

(Upplagt 11 december 2020)