Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Vejledning i tilladelse og blokering af annoncer i dine apps

AdMobs indbyggede kontrolelementer for blokering giver dig adskillige muligheder for at gennemgå og styre, hvilke annoncer der bliver vist i dine appsKontrolelementerne for blokering kan anvendes på en enkelt app eller på hele din konto.

Sådan finder du kontrolelementerne for blokering af annoncer i AdMob:

• Kontrolelementer for blokering på appniveau: Klik på Apps, og vælg din apps navn på listen. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  • Kontrolelementer for blokering på kontoniveau: Klik på Kontrolelementer for blokering på sidebjælken nederst på AdMob-brugerfladen.

Der er følgende muligheder mht. blokering af annoncer:

• Generelle kategorier: Du kan blokere annoncer inden for generelle kategorier såsom beklædning, internet, fast ejendom og køretøjer.
  • Følsomme annoncekategorier: Du kan blokere annoncer inden for kategorier med relation til følsomme emner såsom religion, politik eller henvisninger til sex og seksualitet. Blokering af følsomme kategorier er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog, uanset hvilket sprog der benyttes i appen.
  • App-promoveringsannoncer: Du kan blokere app-promoveringsannoncer (som også kaldes "klik for at downloade"-annoncer) for bestemte programmer ved at blokere program-id'et.
  • Annoncørwebadresser: Du kan blokere annoncer ud fra bestemte annoncørwebadresser. Det kan f.eks. være, at du ikke vil vise dine konkurrenters annoncer i dine apps.
  • Annoncenetværk: Du kan blokere annoncer fra bestemte annoncenetværk. Bemærk! Dette er kun muligt med kontrolelementer for blokering på appniveau.
  • Center for annoncegennemgang: Aktivér Center for annoncegennemgang for at gennemgå individuelle annoncer, både før og efter de vises, så du kan vurdere, om du fortsat vil vise dem i dine apps. Bemærk! Dette er kun muligt med kontrolelementer for blokering på appniveau.

Bemærk! Blokering af annoncer reducerer din potentielle indtjening, da det medfører, at annoncørers bud fjernes fra auktionen, så der bliver mindre konkurrence om din annonceplads. Vi anbefaler, at du kun blokerer annoncer, som du anser for at være uegnede for brugerne.