Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Find annoncer i Center for annoncegennemgang

Center for annoncegennemgang giver dig adgang til en række funktioner, som gør det lettere at finde de annoncer, du vil gennemgå og eventuelt blokere.

Ad review center search bar

Filtrér eller søg

Du kan bruge søgefeltet øverst i Center for annoncegennemgang til at angive begrænsninger for, hvilke annoncer der skal vises, f.eks. ud fra sprog, annoncetype eller annoncestørrelse.

Sådan gør du, hvis du vil filtrere eller søge efter annoncer:

• Indtast tekst i søgefeltet, eller klik på søgefeltet, og vælg et filter.

Du kan vælge mellem følgende filtreringsmuligheder:

• Tekst: Find annoncer med matchende annoncetekst eller destinationswebadresser.
    • Udgiverdomæne: Filtrér annoncer ud fra, hvilke af dine websites de er blevet vist på.
    • Nyeste annoncer: Søg efter annoncer, der er blevet vist på dit website inden for de seneste dage (du kan vælge mellem én dag, tre dage og syv dage).
    • Annoncenetværk: Søg efter annoncer fra et bestemt annoncenetværk.
    • Sprog: Filtrér ud fra det sprog, der er blevet registreret for annoncerne. Når vi skal finde annoncesproget, ser vi på forskellige faktorer, bl.a. annoncens landingsside og dens indhold, hvilket betyder, at du muligvis får vist annoncer med billeder eller tekst på et andet sprog end det, du har filtreret efter. Listen er sorteret efter procentdelen af ​​annoncer på hvert sprog.
      Lad os f.eks. sige, at du har annoncer på fem sprog (engelsk, spansk, italiensk, portugisisk og japansk), og at de enkelte sprog er fordelt således: Engelsk (20), spansk (40), italiensk (25), portugisisk (5) og japansk (10). I så fald vises sprogene på listen i følgende (faldende) rækkefølge: Spansk, italiensk, engelsk, japansk og portugisisk.
    • Størrelse: Filtrér ud fra størrelsen af ​​de annoncer, der vises på dit website. Listen er sorteret efter procentdelen af ​​annoncer af hver størrelse.
    • Annoncetype: Filtrér efter billed-, tekst- eller rich media-annoncer.
    • Klikstreng: Søg efter annoncer ud fra deres sporingswebadresse.

Bemærk! Nogle filtreringsmuligheder er skjult, indtil du begynder at indtaste noget i søgefeltet, så systemet kan fastslå, hvad du søger efter.

Billedsøgning

Du kan bruge billedsøgningsfunktionen i Center for annoncegennemgang som en hjælp til at finde og gennemgå billedannoncer, heriblandt Flash-baserede annoncematerialefiler. Du kan f.eks. uploade et billede af en konkurrents logo og bruge det til at søge efter billedannoncer, der indeholder konkurrentens logo.

Sådan søger du efter annoncer, der matcher et billede:

1. Klik på Søg med billeder (Søg efter billede).
  2. Træk eller upload dit billede.
    Billedet kan maksimalt have en størrelse på 2 MB, og dets største dimension skal være mindre end eller lig med 1.024 pixels. De understøttede billedfilformater er JPEG, GIF og PNG.
  3. Klik på Søg.

Center for annoncegennemgang finder herefter de annoncer, der matcher dit billede visuelt.

Bemærk! Billedsøgning understøtter de fleste filtyper og annoncetyper, men det er ikke sikkert, at alle tilgængelige billedannoncer altid vises.

Relaterede annoncer

Center for annoncegennemgang giver dig også mulighed for at finde relaterede annoncer. Annoncer betragtes som relaterede, hvis de har en lignende destinationsside eller et lignende emne (f.eks. et brand, en person eller en genstand).

Sådan får du vist relaterede annoncer:

• Hold markøren over en annonce, og klik på Find relaterede annoncer.

Hvis der findes relaterede annoncer, vises de på en filtreret side med betegnelsen "Relaterede annoncer". Herfra kan du vælge enten at klikke på Bloker alle eller Markér alle som gennemgået.