Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Find annoncer i AdMobs Center for annoncegennemgang

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder annoncer i Center for annoncegennemgang i AdMob. Den beskriver de muligheder, der er tilgængelige under indstillingerne for "Filtrér eller søg", og som giver dig mulighed for at begrænse, hvilke annoncer der skal gennemgås.

Eksempel på søge- og filtreringsmuligheder i AdMob

I denne artikel kan du læse om følgende:

Filtermuligheder

Option Beskrivelse
Min app Filtrér annoncer ud fra, hvilke af dine apps de blev vist i.
Nyeste annoncer Filtrér annoncer, der er blevet vist i dine apps inden for de seneste 1, 3 eller 7 dage.
Annoncenetværk Filtrér annoncer fra et bestemt annoncenetværk.

Bemærk! Dette filter viser kun annoncer fra budgivning i realtid (RTB), så det kan ikke kombineres med filteret "sprog".

Sprog

Filter, der er baseret på det sprog, som systemet har registreret for annoncen.

Ved fastlæggelse af annoncesproget vurderes forskellige faktorer, herunder annoncens landingsside og dens indhold. Du kan muligvis få vist annoncer med billeder eller tekst på et andet sprog end det, du har filtreret. Listen er sorteret efter procentdelen af annoncer på hvert sprog.

Bemærk! Dette filter viser kun annoncer fra Google Displaynetværket (GDN), så det kan ikke kombineres med filteret "annoncenetværk".

Størrelse Filtrér baseret på størrelsen på de annoncer, der vises i dine apps. Listen er sorteret efter procentdelen af ​​annoncer af hver størrelse.
Annoncetype Filtrér efter billed-, tekst- eller rich media-annoncer.
Generel annoncekategori Filtrér annoncer ud fra deres generelle kategori eller underkategori.
Annoncer klassificeres automatisk og er ikke udelukkende afhængige af annoncørleveret kategorisering. Der gøres efter bedste evne forsøg på at filtrere annoncer fra de mulige kategorier; Vi garanterer dog ikke, at alle relaterede annoncer filtreres.

Søgeindstillinger

Option Beskrivelse
Tekst Find annoncer med matchende annoncetekst eller destinationswebadresser.
Id for annoncesvar

Søg efter annoncer med et id for annoncesvar. Id'et for annoncesvar er værdien i feltet svar-id, som er det unikke id for et annoncesvar. Feltet svar-id er tilgængeligt for en annonce eller et formidlingssvar.

Id for annoncesvar er tilgængelige og kan bruges til søgning i Center for annoncegennemgang i 7 dage.

Få flere oplysninger om, hvordan du henter id'et for annoncesvar, på Google Developers-websitet for Android og iOS.

Clickstring Søg efter annoncer ud fra deres sporingswebadresse eller clickstring.
Annoncemateriale-id Søg efter en annonce ud fra dens unikke id.

Søg efter billede

Du kan bruge "Søg med billeder" i Center for annoncegennemgang for at hjælpe dig med at finde og gennemgå billedannoncer. Du kan f.eks. uploade et billede af en konkurrents logo og bruge det til at søge efter billedannoncer, der indeholder konkurrentens logo.

Sådan søger du efter annoncer, der matcher et billede:

1. Klik på  Søg med billeder.
  2. Klik på Vælg billede, og upload dit billede.

Bemærk! Dit billede skal have en PNG-fil på under 3 MB og må kun indeholde en annonce. Annoncematches kan dog kun identificeres med en original PNG-fil.

Forvrængning af billedet indvirker på søgeresultaterne. Sørg for ikke at forvrænge billedet ved at zoome ind eller ud. Hvis du bruger et billede, der er blevet sendt via mail, skal du sørge for at downloade billedet til din computer i stedet for at kopiere det, så du undgår forvrængning.

Under søgningen kan Center for annoncegennemgang finde både annoncematch og visuelle match for den annonce, du søger efter. Annoncer bliver angivet som annoncematch eller visuelle match i søgeresultaterne.

• Et annoncematch er den forekomst af annoncen, du har uploadet. Søgning finder den annonce, du har uploadet, ud fra annoncen og det tidspunkt, hvor den blev vist. AdMob giver dig derefter mulighed for at blokere den eller giver dig besked om kilden til annoncen.

Et annoncematch er muligvis ikke et helt præcist match med det uploadede annonce rent visuelt. Hvis du blokerer annoncematchet, kan det forhindre, at annoncen bliver vist i din app, men den kan stadig blive vist fra dine andre annoncekilder.

• Et visuelt match er en annonce, der er visuelt matcher eller er meget lig med den uploadede annonce, du søger efter, men som måske ikke er et eksakt annoncematch.
Billedsøgning returnerer muligvis ikke altid alle tilgængelige billedannoncer.

Du kan også bruge billedsøgning til at identificere en annoncekilde.

Find lignende annoncer

Center for annoncegennemgang giver dig også mulighed for at finde relaterede annoncer. Annoncer betragtes som relaterede, hvis de har en lignende destinationsside eller et lignende emne, f.eks. et brand, en person eller en genstand.

Hvis du vil se lignende annoncer, skal du holde markøren over en annonce, klikke på Mere og derefter klikke på Find lignende annoncer efter og derefter vælge en af mulighederne.

Lignende annoncer vises på en ny filtreret side. Herfra kan du vælge at blokere annoncer eller markere dem som gennemgået.