Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Bloker annoncer for appinstallation

Bemærk! Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering, som er designet specielt til appudviklere.

Du kan forhindre visning af annoncer for appinstallation (som også kaldes "klik for at downloade"-annoncer) og appannoncer til fornyet engagement for bestemte apps ved at bruge kontrolelementerne for blokering. Bemærk! Blokering af annoncer for appinstallation er kun tilgængelig for apps i Google Play og App Store, og dette filter kan ikke anvendes til andre typer annoncer såsom klik til nettet-annoncer eller klik til app-annoncer via webadresser til sporing af tredjepart.

Det maksimale antal apps, du kan blokere, er 500 i alt for alle dine apps og din konto.

Eksempel: Du blokerer 5 apps for din konto. Derefter blokerer du yderligere 50 apps for en af dine apps. Nu har du blokeret 55 ud af de i alt 500 apps, som er maksimumgrænsen.

Udfør følgende trin for at blokere annoncer for appinstallation for bestemte apps.

Blokering på appniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan se navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter det på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på fanen Annoncer for appinstallation.
  6. Indtast navnet på den app, navnet på den udvikler eller id'et for den app, du vil blokere, i søgefeltet. Klik derefter på Søgning.
  7. Klik på til/fra-knappen for appen i pop op-vinduet for at ændre den til Blokeret.  Annoncer for appinstallation fra blokerede apps stopper med at blive vist i din app inden for 24 timer.

Blokering på kontoniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Annoncer for appinstallation.
  4. Indtast navnet på den app, navnet på den udvikler eller id'et for den app, du vil blokere, i søgefeltet. Klik derefter på Søgning.
  5. Klik på til/fra-knappen for appen i pop op-vinduet for at ændre den til Blokeret.  Annoncer for appinstallation fra blokerede apps stopper med at blive vist i din app inden for 24 timer.