Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Gennemgå og bloker annoncer i Center for annoncegennemgang

I Center for annoncegennemgang kan du se individuelle annoncer, der er blevet vist på dine sider, og foretage forskellige handlinger med hensyn til disse annoncer.

Gennemgå annoncer

Vælg fanen Ikke gennemgået for at se de annoncer, der er blevet vist på dit website inden for de seneste 30 dage. For at sikre, at du altid gennemgår de vigtigste annoncer først, er annoncerne rangeret efter det antal eksponeringer, de har opnået. Bemærk! Annoncer skal som minimum have opnået et vist antal eksponeringer for at være kvalificerede til gennemgang.

Gennemgå annoncerne. Du kan klikke på en annonce for at få flere oplysninger. I den detaljerede visning får du en eksempelvisning af annoncen i fuld størrelse og oplysninger såsom dens størrelse, type, destinationswebadresse, Google Ads-konto eller annoncenetværk osv.

For at gøre det lettere for dig at beslutte, hvilke annoncer der skal blokeres, giver vi dig følgende effektivitetsrelaterede oplysninger for hver annonce:

• Eksponeringer: Her kan du se en graf over det antal eksponeringer pr. dag, en annonce har opnået i løbet af de seneste 30 dage. Du kan bruge grafen til at se, om en annonce er blevet vist for nylig, eller om den slet ikke bliver vist længere. Bemærk! En annonce kan blive vist igen, selvom den ikke er blevet vist for nylig (medmindre den er blevet blokeret), men jo længere tid der går, jo mindre sandsynligt er det.
Hvis du vil finde bestemte annoncer, kan du vælge enten at indtaste noget i søgefeltet eller bruge filtreringsmulighederne for at finde annoncer i Center for annoncegennemgang. Du kan f.eks. søge efter annoncer ud fra tekst, destinationswebadresse eller det domæne, de er blevet vist på.

Markér annoncer som gennemgået

Hvis en annonce fortsat må blive vist på dine sider, kan du markere den som gennemgået. Annoncen flyttes derefter til fanen Gennemgået, så du ikke behøver at gennemgå den igen.

Sådan markerer du individuelle annoncer som gennemgået:

• Hold markøren over annoncen, og klik på "Vælg denne annonce" (Vælg) og derefter på Markér som gennemgået.

Sådan markerer du en side med annoncer som gennemgået:

• Klik på Markér alle som gennemgået.

Bloker annoncer

Hvis du ikke vil have, at en annonce skal vises på dine sider igen, kan du blokere den. Annoncer, du blokerer, flyttes til fanen Blokeret.

Sådan blokerer du en annonce:

• Hold markøren over annoncen, og klik på "Bloker denne annonce" (Bloker).

Sådan blokerer du alle annoncer fra en Google Ads-konto:

• Klik på en annonce, og klik derefter på Bloker konto i den detaljerede visning.

Herefter blokeres annoncer fra den pågældende Google Ads-konto fremover. Det gælder for alle målretningstyper (kontekstmålretning, interessebaseret målretning og placeringsmålretning).

Bemærk! Hvis du blokerer annoncer fra en Google Ads-konto, kan det påvirke din omsætning negativt.

Sådan får du vist en liste over de Google Ads-konti, du har blokeret:

• Klik på Mere (Mere) og derefter på Vis blokerede Google Ads-konti.

De blokerede Google Ads-konti vises efter kontonavn, dvs. Google Ads-kontoens netværks- eller virksomhedsnavn. Hvis du ser kontonavnet "Anonym annoncør", betyder det, at Google Ads-annoncøren ikke har angivet et netværks- eller virksomhedsnavn.

De opdateringer, du foretager vedrørende annoncer, træder normalt i kraft på dine sider inden for få timer.

Har du fortrudt?

Hvis du fortryder en konkret handling med hensyn til en annonce eller en Google Ads-konto, kan du bare klikke på Fortryd. Du kan også fortryde handlingen senere:

• Annoncer: Hvis du vil fjerne blokeringen af en annonce, skal du gå til fanen Blokeret og derefter klikke på "Fjern blokeringen af denne annonce" (Bloker).
  • Google Ads-konti: Hvis du vil fjerne blokeringen af en Google Ads-konto, skal du klikke på Mere (Mere), derefter på Vis blokerede Google Ads-konti og derefter på Fjern blokering ud for Google Ads-kontoen.

Der kan gå op til en dag, før opdateringer af annoncer eller Google Ads-konti, som du tidligere har behandlet, træder i kraft på dine sider.