Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Find en annonces klikstreng

Et klikstreng er den webadresse, der fører brugeren til en annonce. Klikstrenge kaldes også for kliktags eller sporingswebadresser. Du kan finde en klikstreng direkte fra en mobilenhed eller ved at gennemgå trafiklogfilen for en mobilsession.

Fra en mobilenhed

Afbryd forbindelsen til enhver internet- eller mobiltjeneste, og klik eller tryk derefter på annoncen. Annoncen vil forsøge at åbne i et browservindue, men da der ikke er nogen forbindelse, kan den ikke indlæses. Klikstrengen vises dog i webadressen. Denne metode kan også bruges på en computer.

Fra en trafiklogfil for en mobilsession

Du kan bruge en proxy til fejlretning såsom Charles eller Fiddler til at se trafiklogfiler for mobilsessioner og finde en annonces klikstreng.

Krav

• En proxy til fejlretning på nettet såsom Charles eller Fiddler
  • Et Wi-Fi-netværk med mulighed for peer-to-peer-trafik
  • En stationær eller bærbar computer
  • En mobilenhed med iOS eller Android

Proxykonfiguration

1. Få dit systems IP-adresse fra din computer. Du kan hente adressen ved at klikke på dette link.
  2. Angiv din computers IP-adresse på din mobilenhed.
    • Android
      1. Klik på Indstillinger > Wi-Fi, og vælg dit Wi-Fi-netværk.
      2. Markér afkrydsningsfeltet "Vis avancerede indstillinger".
      3. Vælg den manuelle indstilling under "Proxyindstillinger", og angiv IP-adressen fra trin 1 i feltet "Værtsnavn for proxy".
      4. Indtast 8888 i feltet "Proxyport".
      5. Klik på Gem.
    • iOS
      1. Klik på Indstillinger > Wi-Fi, og vælg dit Wi-Fi-netværk.
      2. Vælg knappen Manuel under "HTTP-proxy".
      3. Indtast IP-adressen fra trin 1 i feltet "Server".
      4. Indtast 8888 i feltet "Port".
      5. Luk.
  3. Konfigurer dit proxyværktøj til fejlretning på nettet:
    1. Indstil HTTP-proxyporten til 8888.
    2. (Kun Charles) Hvis indstillingen "External Proxy Setting" er valgt, skal du fravælge den.
    3. (Kun Fiddler) Vælg indstillingen "Allow remote computers to connect".
  4. Konfigurer SSL (kun Charles):
    1. Gå til Proxy > SSL Proxy Settings på menulinjen.
    2. Klik på Tilføj.
    3. Indtast pubads.g.doubleclick.net og googleads.g.doubleclick.net i feltet "Host" og 443 i feltet "Port".
      Du kan også overveje at registrere al trafik ved at angive jokertegnet "*" i feltet "Host" og lade feltet "Port" stå tomt. Dette kan være nyttigt, når der er et problem uden for de to ovennævnte domæner.
    4. Klik på OK.
    5. Installer Charles-certifikatet på din maskine ved at følge retningslinjerne for konfiguration af Charles SSL.
    6. Når din enhed har forbindelse via proxy til din computer, skal du åbne browseren på din telefon og skrive http://www.charlesproxy.com/getssl for at downloade og installere certifikatet for maskinen.
  5. Begynd at registrere HTTP-trafik fra din mobiltelefon (kun Charles).
    • Du får vist en advarsel, der spørger, om du vil give din mobilenhed tilladelse til at oprette forbindelse. Vælg Tillad.
  6. Når du ikke længere vil registrere netværkstrafik, skal du sørge for at slå proxyindstillingerne fra på din enhed ved at udføre trin 2 omvendt (indstil proxy til Ingen).
  7. Gennemgå logfilen for at finde de viste annoncers klikstrenge.

Overvejelser

• Google støtter ikke Charles eller Fiddler HTTP Proxy på nogen måde, og du kan bruge dem på egen risiko.
  • HTTP-proxysoftwaren kan registrere alle former for aktivitet fra din enhed. Sørg for at deaktivere proxyen, når du er færdig med at registrere trafik.